Kilis Haber
HV
19 MART Salı 12:33

Tuzla Belediyesi Hatay’a Koordinasyon Merkezi Kurdu

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-02-2023 13:19   Güncelleme : 23-02-2023 13:19
Tuzla Belediyesi Hatay’a Koordinasyon Merkezi Kurdu

Tuzla Belediyesi, Hatay’daki çalışmalarının koordinasyonun ve planlamasının yapılması için Afet Koordinasyon Merkezi kurdu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kırıkhan’daki merkeze gelerek ilk toplantıya katıldı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, depremin etkilediği 10 ilde yaraları sarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yüzyılın felaketinin ardından Tuzla Belediyesi de, tüm imkânlarını seferber ederek deprem bölgelerinde çalışmalarının sürdürüyor. Bu kapsamda Hatay’daki çalışmaların koordinasyonu ve planlamasının yapılması için Afet Koordinasyon Merkezi kurdu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bulunan merkeze gelerek ilk toplantıya katıldı.

“YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ İNŞALLAH”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada,” Hatay Kırıkhan’da kurduğumuz afet koordinasyon ve lojistik merkezinde çalışmalarımızı değerlendirdik. Ekiplerimiz sahada birçok konuda görev almış durumda. Yaralarımızı birlikte saracağız inşallah” ifadelerini kullandı.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR