Kilis Haber
HV
28 MART Perşembe 13:52

Nevşehir Belediyesi'nden adaylara YKS denemesi

Nevşehir Belediyesi tarafından Yüksek Öğretim Kurumları sınavı (YKS)’ye girecek öğrenciler için Türkiye geneli yüz yüze düzenlenecek deneme sınavı için kayıtlar devam ediyor.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 13-10-2022 11:06   Güncelleme : 13-10-2022 11:06
Nevşehir Belediyesi'nden adaylara YKS denemesi

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinden biri olan 3D Yayınevi işbirliğinde YKS ve LGS sınavlarına hazırlanan öğrenciler için deneme sınavları serisi başlatılıyor.

Türkiye geneli düzenlenecek ve 81 ilden on binlerce öğrencinin katılacağı sınavlarda Nevşehirli gençler kendilerini test etme imkânı bulacak. Yüz yüze düzenlenecek olan sınavlarda ilk üç dereceye giren öğrenciler Nevşehir Belediyesi tarafından ödüllendirilecek.

Deneme sınavlarının ilki 23 Ekim 2022 Pazar günü YKS sınavlarına hazırlanan öğrenciler için yapılacak. TYT Deneme Sınavı’na katılmak isteyen öğrenciler 13 Ekim 2022 Perşembe günü saat 17.00’a kadar Nevşehir Belediyesi’nin kurumsal web sitesi olan www.nevsehir.bel.tr adresinden kayıtlarını yaptırabilecek.

Kayıtlarını yaptıran öğrenciler 18 Ekim 2022 Salı gününden itibaren ise; yine daha önce kayıt yaptırdıkları  www.nevsehir.bel.tr adresinden sınav giriş yerlerini öğrenebilecek.

AdminAdmin

YORUMLAR