Kilis Haber
HV
19 MART Salı 13:29

Kırıkhan’lı Cihan Teyze’nin De Akülü Arabası Var

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-05-2023 20:43   Güncelleme : 04-05-2023 20:43
Kırıkhan’lı Cihan Teyze’nin De Akülü Arabası Var

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, deprem bölgesinde bir grup gazeteci ile ziyarette bulunan Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği (AYGAD) aracılığı ile Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan depremdeze ve yatalak olan Cihan Teyze’ye akülü tekerlekli sandalye gönderdi. Gazeteci Olgun Kızıltepe’nin Cihan Teyzeye akülü arabasını teslim ettiği o anlar yürekleri ısıttı. 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği (AYGAD) aracılığı ile Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan depremdeze ve yatalak olan Cihan Teyze’ye akülü tekerlekli sandalye gönderdi. Geçtiğimiz hafta gazetecilerin ziyaret ettiği Cihan Teyze, daha rahat hareket etmesi için tekerlekli sandalye istemişti. Başkan Yazıcı da Cihan Teyzeye akülü tekerlekli sandalye gönderdi. Gazeteci Olgun Kızıltepe’nin akülü tekerlekli sandalyeyi teslim ettiği anda yaşananlar yürekleri ısıttı. Cihan Teyze sevincini “Allah razı olsun” diyerek dile getirdi. 

“SİZLER İÇİN NE KADAR ÇABALASAK AZ” 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Teyzeciğim, ellerinden öpüyorum. Sizler için ne yapsak, ne kadar çalışsak, çabalasak az. Dualarınızı eksik etmeyin yeter” dedi.

#ozelhaber

AdminAdmin

YORUMLAR