Kilis Haber
HV
28 MART Perşembe 18:40

Giresun Belediyesi Son Sistem Donanımlı Et Taşıma Aracı Aldı.

Giresun Belediyesi kesimi yapılan etleri satış yerlerine daha iyi şartlar altında taşımak amacıyla modern soğuk hava üniteli et nakil aracı aldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-11-2022 15:26   Güncelleme : 17-11-2022 15:26
Giresun Belediyesi Son Sistem Donanımlı Et Taşıma Aracı Aldı.

Giresun Belediyesi kesimi yapılan etleri satış yerlerine daha iyi şartlar altında taşımak amacıyla modern soğuk hava üniteli et nakil aracı aldı. Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan araç ile daha hijyenik ve sağlıklı bir biçimde şehrimizde bulunan 56 kasap esnafına et ulaştırılma hizmeti devam edecek.

Son sistem donanımlı aracın 4 ton et taşıma kapasitesine sahip bulunduğu ve 1 milyon 220 bin liraya mal olduğu bildirildi. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Belediyemizin mezbahanesinde kesilen etlerin satış noktalarına ulaştırılması için etlerin nakliyesinde kullanmış olduğumuz aracımızın ihtiyaçları karşılayamaz hale gelmesiyle, yeni bir modern soğutuculu et taşıma aracını belediyemize kazandırarak hizmete sunduk. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Belediyemiz araç filomuzu göreve geldiğimiz günden bugüne güçlendirdiğimiz gibi bundan sonrada güçlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR